Indul a három nővér kalandja!

1_poszt.jpg

Három nővér, három történet, egy közös titok...

Nagy nap a mai, ugyanis most már teljesen biztos, hogy a Három nővér története áprilisban minden nagyobb és remélhetőleg a legtöbb kisebb vagy annál is apróbb könyvesboltban fel fog tűnni! A K.U.K Kiadó támogatásával a legjobb szakemberek kezébe került ennek az izgalmas, reményeim szerint sokaknak majd letehetetlen könyvsorozatnak az első része. Ők a mai nappal indítva szerkesztenek, tördelnek, oldalakat igazgatnak, tipográfiai munkákat végeznek, majd mikor már az utolsó szó is a helyére kerül a szövegben, jöhet a külcsín, a borító, amiben nem mást, mint Titeket foglak bevonni a történethez leginkább illő fedőlap kiválasztásához.

És, hogy kiről fog szólni az első könyv? Ki az, akinek az élete már az első oldalak során veszélybe kerül? Akit üldöz egy titokzatos fekete ruhás? Ki ő, aki akkor lesz életében talán először igazán szerelmes, amikor a legkevésbé számít rá?

Ja, igen! Talán egy valami még fontos lehet: ki is vagyok én?

A következő posztokban mindent el fogok árulni! :)

- M.S.A. -

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://3nover.blog.hu/api/trackback/id/tr6114436958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Csatlakozz Facebookon, ha még többet olvasnál!

3 nővér - 1 fiú

Három nővér, három történet, egy közös titok. Ami persze azért elég nagy ahhoz, hogy ne tudd letenni majd a könyvet. Nemsokára érkezik a Három nővér sorozat első része!

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása