Indul a könyv a nyomdába!

A legapróbb részletig átnézve, javítva, ezredszer is átírva, de végre készen áll a könyv és persze a borító is a rajta elhelyezkedő ismertető szöveggel:
 la_tva_nyterv.png

Kedves Olvasó, aki kezedben tartod ezt a könyvet!

Gondolnád, hogy van egy közös vágy, amely ott van benned, a borítón látható, piros kabátos nőben, de a melletted álló férfiban és nőben is? És hinnéd, hogy ezért a valamiért képes lennél bármit megtenni?

Emma, a szép, de félénk pszichológus úgy éli életét, mint egy árnyék, amely folyton a Napra vágyik. Azonban tudja, hogy ha kimerészkedne saját aggodalmainak takarásából, talán ismét megsérülne, és azt aligha lenne képes elviselni még egyszer. Vajon kockáztasson, és nyisson ismét a világra? Lehet esélye egyszerre legyőzni önmagát és egy rettegett, titkos üldözőt is, hogy végül rátaláljon a boldogság?

Könyvünk főhősének az élete pár hónap alatt a feje tetejére áll: egyszerre jön a mindent elsöprő szerelem és valaki, aki az életére tör.

De vajon melyik a félelmetesebb?


„A 3 nővér és 1 fiú kötet, ahogy neve is sejteti, három lánytestvér egyenként is izgalmas életét
mutatja be, miközben egy mindent átható, közös titok nem kerülheti el a szemfüles olvasó figyelmét: az, hogy ki a FIÚ?

Lebilincselő regény tele izgalmakkal, megfejteni váró rejtvényekkel, elvarratlan szálakkal és nagy szerelmekkel azoknak, akiknél egy történet csakis a léleknél kezdődhet.”

/Frank-B. Eszter, 7köznapi pszichológia írója/

 Ti elolvasnátok? 

A bejegyzés trackback címe:

https://3nover.blog.hu/api/trackback/id/tr2914680758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Csatlakozz Facebookon, ha még többet olvasnál!

3 nővér - 1 fiú

Három nővér, három történet, egy közös titok. Ami persze azért elég nagy ahhoz, hogy ne tudd letenni majd a könyvet. Nemsokára érkezik a Három nővér sorozat első része!

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása